Werving en selectie

Gestoeld op 35 jaar operationele ervaring bieden wij verschillende formules aan om op een flexibele manier aan uw selectiebehoefte te voldoen. MENTOR hr selecteert zowel arbeiders als bedienden.Wij werken volgens een vaste werkwijze om u een kwalitatieve dienstverlening te garanderen:

Een gedegen profielopname waarin wij het juiste profiel kunnen inschatten naar competenties

Welke schakel ontbreekt nog in uw onderneming? Welke extra competenties maken uw team nog rendabeler? Het invullen van een vacature is voor MENTOR hr meer dan louter een zoveelste zoektocht, vooral luisteren, meedenken met u, daar maken we het verschil.

Een cultuurcheck waarin wij de finesses van uw bedrijf willen inschatten

Iedere persoon en elke onderneming heeft zijn persoonlijkheid /eigenheid. Als selectiekantoor matcht MENTOR hr ook op dit vlak de juiste persoon op de juiste plaats.

Een snelle feedback aan uw bedrijf en naar u als kandidaat

MENTOR hr garandeert betrokkenheid uit passie voor het personeelsgebeuren en het servicen van zijn klanten. U wordt volgens uw behoeften tussentijds op de hoogte gehouden van de progressie.

Een open en eerlijke communicatie tussen de verschillende partijen

Transparantie in onze werking garandeert u als opdrachtgever de echte toegevoegde waarden van ons kantoor te achterhalen.

Een degelijke opvolging gedurende 6 maanden.

Via onze MENTORship-programma’s kunnen we ook het inwerkproces van een nieuwe medewerker bij u onsite begeleiden.
We maken graag even tijd voor u vrij om uw specifieke selectiebehoeften samen in kaart te brengen. U mag rekenen op een snelle en discrete afhandeling.

Follow on LinkedIn  Volg ons op LinkedIn

Spontane sollicitatie

 
Mentor hr houdt u op de hoogte van de nieuwste selectieopdrachten
Solliciteer nu!
 

Uw persoonlijk sollicitatiedossier

 
Log in met uw paswoord en code
Bent u deze vergeten, mail ons info@mentor-hr.be
 

Visie en waarden

 
Open
 
 
Mensgericht: Zowel de mens als kandidaat, als de mens binnen de onderneming staan centraal. MENTOR hr - medewerkers zorgen voor een persoonlijke aanpak en bouwen aan langetermijnrelaties met beide partijen. Ervaring: De medewerkers van MENTOR hr steunen op een brede ervaring. Hier maken we het verschil. No - nonsense: Bij ons geen toeters en bellen, we zeggen wat we doen en DOEN wat we zeggen. Toewijding: Uw vacature of uw cv wordt met de grootste toewijding behandeld. U heeft contact met een vaste HR - consultant die een partnership met u opbouwt. Ondernemend: Onze medewerkers zijn innovatief en pro-actief in hun aanpak. Wij denken steeds mee met uw bedrijf of uw kandidatuur. Realistisch: Bij HR Mentor geen "wij kunnen alles _ verhaal", enkel daadwerkelijke prestaties, geen loze beloftes of toevalstreffers. Visie en waarden

 

site by tales.be