welkom bij
HR Mentor
welkom bij
HR Mentor

Outsourcing

Outsourcing van HR: Efficiëntie en Effectiviteit

In de moderne zakenwereld hebben bedrijven steeds vaker te maken met complexe personeelskwesties, variërend van werving en selectie tot payroll-beheer en employee benefits. Als reactie op deze uitdagingen kiezen steeds meer organisaties voor het outsourcen van hun Human Resources (HR) functies. Deze strategische beslissing biedt bedrijven de mogelijkheid om zich te concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl HR-experts de verantwoordelijkheid voor personeelsbeheer op zich nemen.

Voordelen van HR-outsourcing:

 1. Kostenbesparing: Een van de meest voor de hand liggende voordelen van HR-outsourcing is kostenbesparing. Bedrijven kunnen hun overheadkosten verminderen door HR-activiteiten over te dragen aan externe dienstverleners. Deze kostenbesparing omvat loonkosten, trainingskosten, IT-infrastructuur, en meer.

 2. Toegang tot expertise: HR-outsourcing stelt organisaties in staat toegang te krijgen tot hooggekwalificeerde HR-professionals die gespecialiseerd zijn in verschillende aspecten van personeelsbeheer, zoals werving, arbeidsrecht, payroll en benefits. Dit vergroot de kans op compliance en nauwkeurigheid.

 3. Focus op kernactiviteiten: Door HR-processen uit te besteden, kunnen bedrijven hun middelen richten op hun kernactiviteiten, waardoor ze zich kunnen concentreren op zakelijke groei en strategische ontwikkeling.

 4. Schaalbaarheid: HR-outsourcing kan helpen bij het aanpassen van personeelsdiensten aan de behoeften van het bedrijf. Of het nu gaat om groei, inkrimping of seizoensgebonden veranderingen, uitbestede HR-diensten kunnen flexibel worden aangepast.

 5. Technologische vooruitgang: HR-outsourcingproviders beschikken vaak over geavanceerde technologieën en systemen voor HR-management, wat resulteert in efficiëntere en nauwkeurigere processen.

Voor onze werkwijze kan u ons vrijblijvend contacteren via

info@mentor-hr.be

Contactgegevens

Gevestigd in Sanapolis
Gentsesteenweg 132, 8340 Damme

Officieel adres
Sint-Janshof 17, 9990 Maldegem (Donk)

T. 050 / 70.42.65
M. info@mentor-hr.be

 

"There is a job and a role for every time, and every place, and every skill - set, and YOU are in the driver seat"

HR Mentor is specialist in:

 • Selectieopdrachten voor zowel bediende- als arbeidersfuncties
 • Outplacementbegeleiding
 • Loopbaanbegeleiding
 • Assessment
 • HR-ondersteuning
 • VTO (Vorming, Training en Opleiding)
 • Outsourcing

We zijn een generalistisch kantoor en zijn operationeel in verschillende sectoren, met sterke focus op de KMO-sector. Wij zijn er van overtuigd dat HR Mentor vanuit haar persoonsgerichte en langetermijnaanpak voor jou een echte HR-partner kan zijn.

Contacteer ons

HR Mentor BVBA gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.