welkom bij
HR Mentor
welkom bij
HR Mentor

HR-Consultancy

Heb je vragen over je HR-beleid of weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? Of heb je weinig tijd om dit aan te pakken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! HR Mentor kan jou hierin operationeel ondersteunen en adviseren. Een goed HR-beleid is niet iets wat enkel voor grote bedrijven weggelegd is, ook voor KMO's is het belangrijk om een actief beleid uit te stippelen. Zo zorgt een doeltreffend en professioneel HR-beleid voor professionele groei, maar het stimuleert ook het welzijn en de ontplooing van jouw werknemers.

Na het bespreken van jouw missie, visie en strategie kan door middel van een HR-scan of een eenvoudige SWOT-analyse jouw beleid onder de loep worden genomen. Vanuit die vragenlijst kan HR Mentor de blinde vlekken ontdekken in jouw beleid en concrete HR-projecten opstarten binnen jouw bedrijf.

Onderstaande afbeelding brengt de verschillende takken van een HR-beleid in beeld. Dit kan je helpen om jouw beleid volledig op punt te zetten en oog te hebben voor zaken die je nog niet doet. Wij geven je met veel plezier advies hierover of wij kunnen helpen om deze takken te implementeren.

Heb je nood aan ondersteuning in jouw HR-afdeling? Dat kan! Bij ons kan je ook terecht voor HR-outsourcing. Hierdoor kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten terwijl onze HR-experts de verantwoordelijkheid voor het personeelsbeheer op zich nemen. Dit vermindert kosten, biedt toegang tot hooggekwalificeerde HR-professionals, maakt aanpassing aan veranderende personeelsbehoeften mogelijk en zorgt voor efficiëntere HR-processen met behulp van geavanceerde technologieën. Ook wordt hierdoor een open en onafhankelijke kijk van buitenaf gegarandeerd op de reeds bestaande processen. Onze HR-Consultants zijn dus snel en operationeel inzetbaar op jouw HR-dienst. Zo kan een HR-Consultant ingezet worden in afwachting van een nieuwe collega of ter vervanging van een langdurig zieke werknemer etc... Laten we samen kijken hoe onze consultants jouw HR-dienst kunnen ondersteunen.

 

 

Contactgegevens

Gevestigd in Sanapolis
Gentsesteenweg 132, 8340 Damme

Officieel adres
Sint-Janshof 17, 9990 Maldegem (Donk)

T. 050 / 70.42.65
M. info@mentor-hr.be

 

"There is a job and a role for every time, and every place, and every skill - set, and YOU are in the driver seat"

HR Mentor is specialist in:

  • Selectieopdrachten voor zowel bediende- als arbeidersfuncties
  • Outplacementbegeleiding
  • Loopbaanbegeleiding
  • Assessment
  • HR-ondersteuning
  • VTO (Vorming, Training en Opleiding)
  • Outsourcing

We zijn een generalistisch kantoor en zijn operationeel in verschillende sectoren, met sterke focus op de KMO-sector. Wij zijn ervan overtuigd dat HR Mentor vanuit haar persoonsgerichte en langetermijnaanpak voor jou een echte HR-partner kan zijn.

Contacteer ons

HR Mentor BVBA gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.