welkom bij
HR Mentor
welkom bij
HR Mentor

Wat is VTO

Vorming, Training en Opleiding verwijst naar het geheel van activiteiten en inspanningen dat het leren van professionele en vrijwillige medewerkers bevordert. Het gaat hierbij om de ontwikkeling van jou als werkgever en jouw team met het oog op een beter, en een meer kwaliteitsvol functioneren in het vervullen van functies en taken die deel uitmaken van de opdracht, de missie en de visie van de organisatie. Daarnaast zijn opleidingsmogelijkheden één van de grootste motivatoren bij werknemers en het zorgt ervoor dat ze productiever aan de slag gaan en grotere organisatiebetrokkenheid tonen. Hieronder vind je de mogelijke opleidingen, vormgevingen en trainingen terug die wij jou kunnen aanbieden. Hierdoor kan je nieuwe competenties leren of de competenties die je al eerder verworven hebt verder ontwikkelen.

Bij HR Mentor bieden wij maatwerk van begeleiding en trainingen aan die jouw team naar een hoger niveau tilt! Bij ons draait alles om het versterken van de teamspirit en het verbeteren van de samenwerking tussen verantwoordelijken en hun teams. We begrijpen dat jouw bedrijf uniek is, daarom baseren we onze trainingen altijd op de dagelijkse realiteit van jouw organisatie.

Samen met jou stellen we duidelijke doelen vast voor onze samenwerking, zodat we gericht kunnen werken aan het versterken van jouw team. En geen zorgen, onze ondersteuning stopt niet na de trainingen. Nazorg behoort tot de mogelijkheden, want we zijn er altijd om jouw team verder te helpen groeien.

Of je nu kiest voor trainingen op locatie in jouw bedrijf of liever bij HR Mentor zelf, wij passen ons aan jouw behoeften aan. Bij HR Mentor geloven we in een interactieve aanpak en daarom werken we het liefst met kleine groepen. Zo kunnen we een persoonlijke benadering garanderen, waarbij elke deelnemer de aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en prijzen. Bij HR Mentor luisteren we naar jouw vragen en behoeften, zodat we samen kunnen werken aan een sterker en hechter team.

Contactgegevens

Gevestigd in Sanapolis
Gentsesteenweg 132, 8340 Damme

Officieel adres
Sint-Janshof 17, 9990 Maldegem (Donk)

T. 050 / 70.42.65
M. info@mentor-hr.be

 

"There is a job and a role for every time, and every place, and every skill - set, and YOU are in the driver seat"

HR Mentor is specialist in:

  • Selectieopdrachten voor zowel bediende- als arbeidersfuncties
  • Outplacementbegeleiding
  • Loopbaanbegeleiding
  • Assessment
  • HR-ondersteuning
  • VTO (Vorming, Training en Opleiding)
  • Outsourcing

We zijn een generalistisch kantoor en zijn operationeel in verschillende sectoren, met sterke focus op de KMO-sector. Wij zijn ervan overtuigd dat HR Mentor vanuit haar persoonsgerichte en langetermijnaanpak voor jou een echte HR-partner kan zijn.

Contacteer ons

HR Mentor BVBA gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.