welkom bij
HR Mentor
welkom bij
HR Mentor

Ontdek de HR Mentor ervaring: jouw partner in werving & selectie

Lig je soms wakker van de vacatures die niet ingevuld raken? Vanaf nu niet meer! Met meer dan 53 jaar ervaring in recruitment, hebben we een scherpe neus gekregen voor wat echt belangrijk is en weten we waar we op moeten letten om de juiste mensen te vinden voor jouw organisatie. Onze flexibele aanpak stelt ons in staat om de juiste mensen te vinden voor jouw organisatie, of het nu gaat over het vinden van geschikte (gespecialiseerde) arbeiders of bedienden.

 

Onze kwalitatieve dienstverlening in 5 stappen:

1. Nauwkeurige intake van jouw bedrijf

Wij starten met een grondige intake om het perfecte profiel te definiëren op basis van de bedrijfscultuur en de competenties die jullie zoeken voor een bepaalde functie. Bij HR Mentor zien we het invullen van een vacature als meer dan een routineklus. Wij luisteren naar jullie verwachtingen, noden en denken proactief mee om een verschil te maken.

2. Vacatures uitschrijven en verspreiden

Na onze intake maken we de vacature(s) op die voldoen aan jullie noden en wensen. We verspreiden deze via verschillende kanalen, om zo veel mogelijk instroom te verkrijgen. Zo maken we gebruik van sociale media zoals LinkedIn, Facebook en Instagram. Daarnaast posten we de vacatures ook op onze eigen website en andere jobportalen in samenspraak met jou.

3. Zoeken en selecteren van juiste kandidaten

Via diepte-interviews screenen en selecteren wij alle kandidaten. In een eerste gesprek laten wij de kandidaten ook vragenlijsten invullen: Loopbaanankers volgens de theorie van Schein en de Attitude Vragenlijst. Naast op zoek gaan naar een geschikte match op basis van studies, competenties en ervaring, geloven wij ook sterk dat elke persoon en elk bedrijf zijn eigen unieke persoonlijkheid en identiteit heeft. Onze cultuurcheck zorgt ervoor dat wij niet alleen op competenties matchen, maar ook de persoonlijke fit binnen jouw bedrijf evalueren. Tijdens het selectieproces houden wij jou regelmatig op de hoogte van de voortgang. Open en eerlijke communicatie vinden wij erg belangrijk.

4. Kandidaten voorstellen

Na onze gesprekken met de kandidaten bezorgen wij jou onze uitgebreide rapportage waarin wij het diepte-interview en de resultaten van onze vragenlijsten (Loopbaanankers van Schein en Attitudevragenlijst) bespreken. Wij geloven in betrokkenheid vanuit passie voor het personeelsgebeuren en serviceverlening. Tijdens het selectieproces houden wij jou regelmatig op de hoogte van de voortgang. Snelle feedback is essentieel, en bij HR Mentor garanderen wij dat.

5. Onze nazorg maakt het verschil

Wij voorzien steeds een degelijke opvolging van de geplaatste kandidaten gedurende 3 maanden (volgens formule: No Cure No Pay) of gedurende 6 maanden (volgens formule: Exclusiviteit).

Contactgegevens

Gevestigd in Sanapolis
Gentsesteenweg 132, 8340 Damme

Officieel adres
Sint-Janshof 17, 9990 Maldegem (Donk)

T. 050 / 70.42.65
M. info@mentor-hr.be

 

"There is a job and a role for every time, and every place, and every skill - set, and YOU are in the driver seat"

HR Mentor is specialist in:

  • Selectieopdrachten voor zowel bediende- als arbeidersfuncties
  • Outplacementbegeleiding
  • Loopbaanbegeleiding
  • Assessment
  • HR-ondersteuning
  • VTO (Vorming, Training en Opleiding)
  • Outsourcing

We zijn een generalistisch kantoor en zijn operationeel in verschillende sectoren, met sterke focus op de KMO-sector. Wij zijn ervan overtuigd dat HR Mentor vanuit haar persoonsgerichte en langetermijnaanpak voor jou een echte HR-partner kan zijn.

Contacteer ons

HR Mentor BVBA gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.